Professionele en multidisciplinaire experten in overnames

Een sterk team staat klaar

Dankzij meer dan veertig jaar bedrijfservaring bouwden we een ruime expertise op in accounting, fiscaliteit, financiën, human resources en change management. We laten ons ook omringen door een aantal juridische experten.

We begeleiden overnames in verschillende sectoren, zoals o.a. telecommunicatie, energie, ICT, media, entertainment,automotive, retail en industrie. Een sterk team staat klaar om de klanten professioneel en multidisciplinair te ondersteunen.

Lees hier waarom Sequensis een toegevoegde waarde kan bieden.

Eddy Marginet

“Vertrouwen is key in overnames”

“Ik begon mijn carrière als extern auditor bij Coopers & Lybrand en was al vrij snel betrokken bij bedrijfsovernames en reorganisaties.  Na een aantal jaren trad ik in dienst van de beursgenoteerde Inchcape Group als internationale auditor en nam vervolgens het financiële management van de Belgische Retail divisie voor mijn rekening.   Na een aantal jaren ging ik aan de slag bij zakenreisgigant  BCD Holding, waar ik als CFO en Algemeen Directeur de Belgische, Luxemburgse en Franse vestigingen door diepgaande veranderingsprocessen heb geloodst.  Sinds 2008 begeleid ik als strategisch adviseur ondernemingen bij expansie en overname.  Hierbij zijn onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen primordiaal.  Deze waarden dragen we dan ook hoog in het vaandel bij Sequensis. Ik geniet om te wonen in het hart van het Pajottenland en ben de fiere papa van Olivier en Gwendoline.”

Marc Van Damme

“Wij stellen onze expertise ter beschikking van onze klanten”

“Tijdens mijn vijfentwintigjarige loopbaan in de telecommunicatie-, industrie- en energiesector was ik betrokken bij overnames, fusies en outsourcingstrajecten. Als HR-directielid in binnen- en buitenlandse ondernemingen bouwde ik een ruime ervaring op in de menselijke aspecten binnen het bedrijfsleven. Daarnaast was ik actief in commerciële functies en project management – de perfecte aansluiting bij de competenties van Eddy en Daniël. Ik ben gelukkig getrouwd met Hilde, en papa van drie kinderen: Yasmine, Klaas en Fee.”

Daniel Kroes

“We helpen onze klanten om de juiste beslissing te nemen”

"Mijn 30-jarige loopbaan bij Deloitte als bedrijfsrevisor heeft me de kans gegeven om in veel sectoren te werken en talrijke bedrijven te adviseren. Dankzij mijn rol als voorzitter van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren heb ik een overzicht van de uitdagingen in verband met de overdracht van bedrijven. Wanneer een ondernemer zijn bedrijf wil overlaten of wanneer hij op zoek is naar externe groei, moet hij de juiste beslissing nemen en mag hij zich niet vergissen ! Mijn ervaring met transacties en bedrijven, mijn technische kennis en mijn gevoel voor menselijke relaties stellen me in staat om, in symbiose met Marc en Eddy, de ideale partner te zijn voor een succesvolle transmissie. Een intens professioneel leven is alleen mogelijk als het gebaseerd is op een solide familie: mijn vrouw Anne-Sophie en ik hebben het genoegen onze vier kinderen in de verschillende levensfasen te begeleiden. "

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u snel.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen